16.10.2023 - Новости

Predstavljamo vam mentore drugog Supernova Hackathona


Na drugom Supernova Hackathonu koji će 28. i 29. oktobra biti održan na Fakultetu poslovne ekonomije Bijeljina, timovi će imati podršku mentora tokom izrade rješenja sa kojima će da se takmiče za bogat nagradni fond od 3.000 maraka, koji su obezbjedili Supernova i Područna privredna komora Bijeljina.


Svi mentori ovog takmičenja u programiranju su vrhunski profesionalci, koji će timovima pomoći da identifikuju izazove, razviju inovativna rješenja i ostvare najbolje rezultate.

Jovana Majinović je master inženjer elektrotehnike sa 13 godina iskustva u telekomunikacijama. Jovana trenutno vodi Sektor za Nadzor mreže i kontrolu kvaliteta servisa u Supernovoj. Upravljala je raznim projektima i učestvovala u razvoju i implementaciji Inhouse rešenja za CRM sisteme, Billing I ERP, kao i razvijajući alate za provisioning HFC I GPON CPE opreme (C#, MSSQL).

Predrag Katanić je doktor tehničkih nauka sa 30 godina iskustva u oblasti ICT. Trenutno je angažovan kao ekspert za telekomunikacije u Supernovoj i kao profesor na Fakultetu poslovne ekonomije Bijeljina.

Srđan Damjanović je stručnjak sa impresivnim akademskim i profesionalnim putem, koji obavlja važne uloge u oblasti informacionih nauka i elektrotehnike na Fakultetu poslovne ekonomije Bijejina. Njegova bogata karijera obuhvata više profesorskih i dekanskih pozicija, a takođe je autor šest knjiga i brojnih stručnih radova.

Rade Božić je viši asistent na Fakultetu poslovne ekonomije Bijeljina, stručnjak je za razvoj softvera, koji je posebno orijentisan na tehnologije kao što su React i NodeJS. Trenutno je i student doktorskih studija sa fokusom na rudarenje podataka.

Srećko Ilić je asistent na Fakultetu poslovne ekonomije Bijeljina, a njegova uža naučna oblast su Informacione nauke, društveni aspekti.

Dalibor Jovanović je diplomirani inženjer elektrotehnike i računarstva koji se od 2011. godine posvetio srednjoškolskom obrazovanju, a posebno je usmjeren na predmete koji se odnose na programske jezike.

Vesna Spasojević je master inženjer elektrotehnike i računarstva koja radi kao profesor elektro grupa predmeta u JU Tehničkoj školi "Mihajlo Pupin" u Bijeljini.

Radovan Stakić je inženjer računarstva i informatike, koji trenutno radi kao nastavnik informatike u Tehničkoj školi ,,Mihajlo Pupin'' u Bijeljini.

Miodrag Borović je diplomirani inženjer elektrotehnike, sa 23 godine iskustva u telekomunikacijama. Trenutno radi kao profesor u Tehničkoj školi "Mihajlo Pupin" u Bijeljini.

Srđan Bjelić je rukovodilac Sektora za promociju i podršku u prodaji ICT i poslovnih rješenja u Supernovoj i posjeduje više od 15 godina radnog iskustva u oblasti telekomunikacija i ICT.

Više o svim našim mentorima saznaj na https://supernovahackathon.com/members/ 

Na hackathonu mogu da učestvuju sadašnji studenti svih odsjeka i ciklusa studija Fakulteta poslovne ekonomije Bijeljina, kao i đaci trećeg i četvrtog razreda bijeljinske Tehničke škole "Mihajlo Pupin", smjera Tehničar računarstva i programiranja i Tehničar informacionih tehnologija.

Prijave su otvorene do 27. oktobra, a zainteresovani mogu da prijave putem ovog linka: https://supernovahackathon.com/registration/



Резултати испита: Маркетинг

Друга година - 04.07.2024

Резултати испита: Маркетинг

Друга година - 04.07.2024

Резултати испита: Менаџмент

Друга година - 25.06.2024

Резултати испита: Маркетинг

Друга година - 20.06.2024

Резултати испита: Банкарство

Трећа година - 03.07.2024

ОБАВЈЕШТЕЊЕ: ТЕМЕ ЗА МАСТЕР РАД

Мастер студиј - 14.05.2024

Распоред вјежби: Мастер студиј

Мастер студиј - 28.02.2024

СПИСАК ТЕМА ЗА МАСТЕР РАДОВЕ

Мастер студиј - 28.02.2024

МАСТЕР СТУДИЈ: ОВЈЕРА СЕМЕСТРА

Мастер студиј - 09.02.2024

Распоред предавања: Љетни семестар

Распореди предавања - 19.02.2024

Распоред вјежби: Зимски семестар (мастер)

Распореди предавања - 03.11.2023

Распоред предавања: Зимски семестар

Распореди предавања - 22.09.2023

Распоред предавања: Љетни семестар

Распореди предавања - 21.02.2023

Распоред предавања: Зимски семестар

Распореди предавања - 26.09.2022

Распоред предавања: Љетни семестар

Распореди предавања - 18.02.2022

Распоред предавања: Љетни семестар

Распореди предавања - 17.02.2021

Огласна табла

Новости

Strana 1 od 117  > >>

Све новости